درباره بازیاستراتژی
استراتژی
-
2 Players
Community: 2+ — Best: 2
-
20–40 Min
Playing Time
-
Age: 8+
Community: 8+
-
Weight: 1.83 / 5Complexity
استراتژی
امتیاز
ندارد
سختی
5 از 10
نفرات
از 1 تا 2 نفر
زمان
30 دقیقه
0
تومان برای هر نفر
امتیاز
ندارد
سختی
5 از 10
نفرات
از 1 تا 2 نفر
زمان
30 دقیقه
استراتژی
2 Players
Community: 2+ — Best: 2
20–40 Min
Playing Time
Age: 8+
Community: 8+
Weight: 1.83 / 5Complexity
Dice Throne Season One ReRolled نسخه بازسازی شده بازی Dice Throne: Season One است.
Dice Throne یک بازی جذاب تاس، بازی با ورق تاکتیکی، قهرمانان قدرتمند و توانایی های منحصر به فرد است.
این یک بازی رزمی 2-6 نفره سریع است (1v1، 2v2، 3v3، 2v2v2 یا رایگان برای همه). از بین انواع قهرمانانی که بازی می کنند و کاملاً از یکدیگر متمایز هستند، انتخاب کنید. با انداختن مجموعه پنج تاس منحصر به فرد قهرمان خود به حریف حمله کنید و توانایی ها را فعال کنید. امتیازات مبارزه را جمع آوری کنید و آنها را روی کارت هایی خرج کنید که دارای طیف وسیعی از افکت ها هستند، مانند اعطای ارتقاء قهرمان دائمی، اعمال افکت های وضعیت و دستکاری مستقیم تاس (مال شما، هم تیمی یا حتی حریف).
Pyromancer تنها راه برای مقابله با دشمنانش دارد: تخریب سریع و داغ. حتی دفاع او هم تهاجمی است. او یک توپ شیشه ای است که آسیب های زیادی وارد می کند و دشمنانش را به خاکستر تبدیل می کند.
The Shadow Thief دوست ندارد کارها را به سرعت تمام کند، و بیشتر به تقلب طولانی ترجیح می دهد. به دست آوردن CP، مسموم کردن دشمنان خود، پنهان شدن و ضربه زدن از سایه ها – این راه دزد سایه است، و اگر برنامه های پیچیده بازی آنها به نتیجه برسد، قربانیان خود را در ویرانی مطلق خواهند دید.
فهرست:
2 تخته قهرمان
2 برگه قهرمان
2 شماره گیری سلامت
شماره گیری 2 امتیاز مبارزه
2 عرشه قهرمان
10 تاس
توکن ها
آیین نامه
0
تومان برای هر نفر
نظرات
شما اولین نظر را بنویسید
با ثبت نظر خودتون به سایر افراد علاقهمند به این بازی کمک کنید.